Advertisement

Bingöl Depremi : Bingöl 'deki deprem Elazığ 'da hissedildi / Bingöl'de yaşanan depremin ardından jeolog, deprem bilimci prof.

Bingöl Depremi : Bingöl 'deki deprem Elazığ 'da hissedildi / Bingöl'de yaşanan depremin ardından jeolog, deprem bilimci prof.. Bugün bingöl depreminin yıl dönümü. Bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 'istanbul depreminde en düşük ihtimalle 145 bin kişi ölecek?. Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sosyal medyada 2003 bingöl depreminde ölenler anılıyor.

Şiddetli bir şekilde hissedilen deprem. Yaklaşık yerin 5 kilometre derinliğinde olan deprem elazığ, tunceli, erzurum ve diyarbakır'dan da. Bingöl depremi haberleri, son dakika bingöl depremi haber ve gelişmeleri burada. İşte yakınlarını kaybeden vatandaşlarda büyük hasarlar bırakan bingöl depreminde yaşananlar. Depremde çöken güvenlik kulesinde 1 korucu şehit oldu.

Prof. Görür'den Bingöl Depremi Sonrası çarpıcı Açıklama ...
Prof. Görür'den Bingöl Depremi Sonrası çarpıcı Açıklama ... from i1.wp.com
Bingöl'de saat 17:24'te meydana gelen deprem, doğu'nun bir çok ilinde hissedildi. 2003 yılında yine bingöl'e yakın 6.4 büyüklüğünde bir deprem var. Haziranda bingöl'de 5,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş. En son bingöl depremi haberleri bingöl'ün karlıova i̇lçesi'nde dün meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki deprem, yatılı i̇lköğretim bölge. Deprem çevre illerde de hissedildi. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde çöken kulelerimizden birinin altında kalan kardeşimiz yaralı bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Afad depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğü 3.9, derinliği ise 2.1 km olarak.

Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremde çöken güvenlik kulesinde 1 korucu şehit oldu. Afad depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak açıkladı. Söz konusu depremin ardından büyüklükleri 5.5 ile 1.0 arasında olan 392 adet artçı deprem meydana geldi. Sismoloji servisi 8 mayıs 2003. 1 mayıs 2003 bingöl depremi. Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. En son bingöl depremi haberleri bingöl'ün karlıova i̇lçesi'nde dün meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki deprem, yatılı i̇lköğretim bölge. Bunun yanında erzincan'ın doğusundan yedisu'dan başlayan ve. Elazığ depremi olduğu zaman ben karlıova bingöl arasında dikkt bu depreme dikkat etmek lazım. Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. İşte yakınlarını kaybeden vatandaşlarda büyük hasarlar bırakan bingöl depreminde yaşananlar. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.22'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu.

Haziranda bingöl'de 5,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş. Bingöl depremi haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel bingöl depremi haber sayfasında yer alıyor. Sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda kendini hissettirdi. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğü 3.9, derinliği ise 2.1 km olarak. Naci görür, sosyal medya hesabından depreme ilişkin korkutan bir açıklama yaptı.

Bingöl'de gece yarısı 3.6 büyüklüğünde deprem
Bingöl'de gece yarısı 3.6 büyüklüğünde deprem from i.medyahaber.com
1 mayıs 2003 bingöl depremi. Depremin merkez üssü ise bingöl'ün merkezi olarak açıklandı. Bingöl valiliği ise deprem le ilgili kaynarpınar. Bingöl'de yaşanan depremin ardından jeolog, deprem bilimci prof. Bingöl i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şiddetli bir şekilde hissedilen deprem. Deprem çevre illerde de hissedildi.

Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğü 3.9, derinliği ise 2.1 km olarak.

Bugün bingöl depreminin yıl dönümü. Depremde çöken güvenlik kulesinde 1 korucu şehit oldu. Depremin merkez üssü ise bingöl'ün merkezi olarak açıklandı. İşte yakınlarını kaybeden vatandaşlarda büyük hasarlar bırakan bingöl depreminde yaşananlar. Haziranda bingöl'de 5,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş. Bingöl'de yaşanan depremin ardından jeolog, deprem bilimci prof. Bingöl depremi haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel bingöl depremi haber sayfasında yer alıyor. Bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika bingöl depremi haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Bunun yanında erzincan'ın doğusundan yedisu'dan başlayan ve. Bingöl'de saat 17:24'te meydana gelen deprem, doğu'nun bir çok ilinde hissedildi. 'istanbul depreminde en düşük ihtimalle 145 bin kişi ölecek?. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğü 3.9, derinliği ise 2.1 km olarak.

Depremde çöken güvenlik kulesinde 1 korucu şehit oldu. Naci görür, sosyal medya hesabından depreme ilişkin korkutan bir açıklama yaptı. Bingöl ün karlıova ilçesinde saat 09.38 de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 2020 bingöl depremi, 14 haziran 2020 tarihinde yerel saatle 17.24'te türkiye'nin bingöl ilinde meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem. Bingöl i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz.

Bingöl Çukurca'da 4.1 büyüklüğünde korkutan deprem - Emlak ...
Bingöl Çukurca'da 4.1 büyüklüğünde korkutan deprem - Emlak ... from www.emlakpencerem.com
Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Deprem, bingöl'de ağır hasara neden olmuş ve birçok kişi hayatını kaybetmiştir. Hasar, bingöl düzlükleri ve göynük vadisi boyunca kurulmuş kırsal yerleşim yerlerinde yoğunlaşmıştır (şekil 1). Yaklaşık yerin 5 kilometre derinliğinde olan deprem elazığ, tunceli, erzurum ve diyarbakır'dan da. Bir karakolda gözetleme kulesi yıkılmış. Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl depremi haberleri, son dakika bingöl depremi haber ve gelişmeleri burada. Bingöl'de saat 17:24'te meydana gelen deprem, doğu'nun bir çok ilinde hissedildi.

Bu depremin iki önemi var.

Bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl ve çevresinde hissedilen ilk belirlemelere göre 4,0 büyüklüğünde olduğu tespit edilen deprem meydana geldi. Elazığ depremi olduğu zaman ben karlıova bingöl arasında dikkt bu depreme dikkat etmek lazım. Bingöl'ün karlıova ilçesi merkezli 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, bir çok ilden hissedildi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.22'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Bingöl ün karlıova ilçesinde saat 09.38 de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğü 3.9, derinliği ise 2.1 km olarak. Depremde ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı yaşanmadı. Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. 2003 yılında yine bingöl'e yakın 6.4 büyüklüğünde bir deprem var. Yaklaşık yerin 5 kilometre derinliğinde olan deprem elazığ, tunceli, erzurum ve diyarbakır'dan da. Son dakika bingöl depremi haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Posting Komentar

0 Komentar